TV-műsorkészítés

Televízióműsorok kitalálása és megalkotása. Szervíz munkákon belül komplett és részfeladatok kivitelezése. 2010 óta saját produkciókat alkotunk, számos saját ötletünk van, melyeket új tartalmak igénye esetén szívesen prezentálunk.

Csapatunk magja éveket töltött el a TV2-nél, a Viasatnál, az MTV/MTVA-nál, a Viacomnál, az RTL-nél, az AMC-nél: a nagyobb cégeket említve. Alvállalkozóként dolgoztunk az HBO-nak, a Supergroupnak, a New Media-nak, a Mojo Productions-nek, a Constantin Entertainment-nek és több kisebb gyártócégnek.

Pályánk elején számos televíziós pozícióban szereztünk tapasztalatot az említett cégeknél, többféle műsorban. Egyéni referenciáinkat a Csapat menüpont alatt tudjátok megtekinteni.

Mára komplett televíziós műsorok kitalálását, gyártását tudhatjuk magunk mögött. Számos saját ötletünk van, melyeket új tartalmak igénye esetén szívesen prezentálunk.
Igény esetén szervízmunkát végzünk, ha location service-ről, tartalomkészítésről, vagy pl. arculat brandingről van szó.

Referencia

VIVA
INTERAKTÍV

A műsor a Viacom megbízásából készült.

MINIMAX Zenével a gyermekekért

A műsor az AMC megbízásából készült

Szervízmunkák

Válogatás a csapat werk képeiből.

TV-műsorkészítés előnyei

Amennyiben televíziós csatornaként, streaming cégként, produkciós ügynökségként, vagy kreatív tartalom szolgáltatóként kipróbálnátok egy külsős csapatot, vagy a Z generáció ötleteire vagytok kíváncsiak, szívesen állunk rendelkezésetekre. Kérhettek tőlünk formátum alapötletet, vagy fejlesztési tippeket. Innovatív, mindig megújuló televíziós ötletekkel, két évtizedes szakmai tudással és egy húsz/harmincéves tanácsadói fókuszcsoporttal szívesen veszünk részt részfeladatok ellátásában is.

A 2010-20-as években számos merőben új típusú, licence nélküli, Magyarországon jól működő műsor elkészítésében vállaltunk szerepet, így ha a tömegtermelésből való kilépés a cél, mi örömmel csatlakozunk más televíziós csapatokhoz.

Kérdése merült fel?

Kérjen visszahívást

TV-műsorkészítés menete

E-mailes, vagy telefonos megkeresés esetén szívesen prezentáljuk ötleteinket.
Dokumentumfilmes, kisjátékfilmes, televíziós formátumokhoz, tv sorozatokhoz kapcsolódó pályázatokhoz szívesen adjuk ötleteinket, koprodukcióban is részt veszünk.
A kapcsolat menüpont alatt kérjen egyedi ajánlatot, vagy keressen minket elérhetőségeinken részletes egyeztetés ügyében!

Kérjen egyedi árajánlatot


Kéretlen levelet, levélszemetet, spam-et nem küldünk!