Tartalomgyártás

Képi és szöveges tartalmak előállítása – kifejezetten social media felületekre: gyors, rövid, figyelemkeltő postok, miniprogramok, sorozatok, vírusvideók, fotók, mémek, gifek, hiirdetések, akcióképek, podcastok. Minden, ami belefér.

Amennyiben szuper social media manager csapattal rendelkezel, de szükséged van extra vizuális tartalomra, amiből ők dolgozhatnak, akkor válaszd Tartalomgyártás csomagunkat! Ebben az esetben a kampány a Te kezedben marad, mi pedig kreatív, exkluzív, figyelemfelkeltő tartalmakat biztosítunk hozzá. Ha régi brandedet szeretnéd megújítani, vagy újat létrehozni, hírverést szeretnél termékednek, szolgáltatásodnak, új célcsoportot céloznál meg, vagy a réginek ajánlanál valami egészen mást, akkor ebben a menüpontban keresgélj!

Referencia

Időszakos tartalomszolgáltatás

Fotózás. Víz alatti forgatás.
3 alkalom.
3 hónapra elegendő social media tartalom.

Állandó tartalommenedzsment

Több mint 7 millió perc egyetlen év alatt! A Rose Hair Studio a FILMFUZIO állandó ügyfele a szalon megnyitása óta.

Eseményvideók, aftermovie-k

Az aftermovie-k legújabb eleme a 360 fokos mozgó kamera, ami lehetőséget nyújt egy telefon segítségével virtuális túrát tenni élőben:

Tartalomgyártás előnyei

Ha tőlünk rendeled meg a tartalmat, garantáltan friss, külső szemmel nézünk a kommunikálni kívánt termékedre, szolgáltatásodra. A bevett szokások mellé új kommunikációs ötleteket adunk. A sok munkával összekovácsolt saját, kész csapatod alá dolgozunk, azaz azt készítjük el Neked, amire a csapatodnak a legnagyobb szüksége van. Két évtizedes televíziós, filmes múlttal a hátunk mögött mi nagy hangsúlyt fektetünk a vizuális megjelenésre, így az eddig jól bevált postjaitokhoz magas minőségű új képi világot biztosítunk.

Leginkább használt media platformok:
Social media felületek (Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, stb), Youtube, Google, Print (molinó, plakát, szórólap, kiajánló, termék katalógus…), komplex sajtókampány, televíziós hirdetések, rádióspotok, podcast.

Kérdése merült fel?

Kérjen visszahívást

Tartalomgyártás menete

Személyes találkozás keretében feltérképezzük a kommunikációs kampányotok célját, célcsoportját és az üzenetek alapjait. Megállapodunk a kampányra szánt büdzsé méretében. A social media csapattal egyeztetve kidolgozzuk, mire és milyen mennyiségben van szükségetek. Az alap kreatív üzenetre, szereplőkre, helyszínekre szívesen adunk ötleteket, de ha kész koncepciótok van, beépítjük azt a vizuális tervezésbe. Kifejezetten social mediaban használt tartalmakat készítünk, hosszabb-rövidebb verziókban. A mozgókép mellé jól postolható, grafikával ellátott fotókat, hirdetéseket, akciókat is készítünk. Mémeket, gifeket, figyelemfelkeltő fotókat, hirdetéseket, akciókat is gyártunk, ha a kampány megkívánja. Műfajbeli ötletekkel állunk elő, ami a kommunikációs stratégiába beleillik.

A tartalomszolgáltatás mellett csapatunk vállalja eseti megbízási alapon vagy folyamatosan futtatott online marketing kampányok komplett építését és teljesítményoptimalizálását: Facebook, Instagram, Youtube és Google felületeken, erről kérhettek külön ajánlatot.

Tartalomgyártás munkaidő szükséglete

A kommunikációs stratégiádhoz készített tartalom előállításához szükséges idő átlagosan 15 nap.
A stopper akkor indul, ha megegyeztünk az előállítani kívánt tartalomban.
A mérettől és a lefedni kívánt terület bonyolultságától függően ez változhat.

Ezt a szolgáltatásunkat új brand bevezetéshez, rebrandinghez, akciókhoz, termékbevezetéshez, termékpozicionáláshoz, új célcsoport eléréséhez kiemelten ajánl

Kérjen egyedi árajánlatot


Kéretlen levelet, levélszemetet, spam-et nem küldünk!